Despre noi

DESPRE COMPANIE:

Compania Ecotech  ofera solutii specializate de proiectare, productie si montaj pentru desprafuire industriala,  filtrare si brichetare.  Domeniile in care compania noastra a realizat proiecte de o inalta calitate si eficienta  in ultimi 12 ani sunt:  industria lemnului, cauciucului, prelucrarea metalelor, materiale de constructii, ciment, var, etc.Suntem o companie in plina dezvoltare , reusind sa avem o crestere continua inca de  la infiintare in anul 2001.

Intelegand  ca piata solutiilor pentru aer curat este intr-o continua crestere si dezvoltare, am adaugat companiei Ecotech si compania Ecoair , prima companie din Romania atestata ATEX in domeniul  prafului, si cel mai recent, un magazin online pentru elementele componente www.aeraulica.ro  creand un grup de companii ce acopera in intregime solutiile pentru aer curat.  

Abordarea noastra in relatiile cu beneficiarii consta in intelegerea  problemelor pe care suntem solicitati sa le rezolvam, oferirea unor solutii adecvate si la un report pret/calitate avantajos, executia lucrarilor la un nivel calitativ corespunzator si reducerea termenelor de executie. 

Certificarea sistemului de management al calitatii reprezinta o dovada a seriozitatii si competentei cu care personalul nostru executa lucrarile.

 OFERTA DE SERVICII COMPLETE:

-   Proiectare instalatii de exhaustare si desprafuire, ventilatie si conditionare;

 Producere tubulatura de ventilatie;

-    Consultanta in alegerea echipamentelor de exhaustare;

 Instalare echipamente si sisteme complete de exhaustare;

 Reparatii, revizii si intretinere pentru instalatiile noastre atat in perioada de garantie, cat si postgarantie, pe baza de contract;

 Evaluare instalatii existente si furnizare de solutii pentru modernizarea si optimizarea functionarii acestora;

 Solutii si echipamente pentru detectarea si prevenirea incendiilor;

-    Elemente componente (ventilatoare MZ, filtre de aer Camfil, tubulatura Ecotech) prin magazinul online www.aeraulica.ro

DESPRE PARTENERII NOSTRII:

Camfil Farr

Grupul Camfil Farr este lider mondial în dezvoltarea și producția de filtre de aer și soluții pentru aer curat.
Camfil Farr este, de asemenea, unul dintre cei mai răspândiți specialiști de filtrare a aerului la nivel mondial, cu 23 unități de producție și centre de cercetare și dezvoltare în patru țări din America, Europa, Asia de Sud-Est și regiunea Asia-Pacific.

Obiectul principal de activitate al companiei este de a oferi clienților produse și servicii durabile, cele mai bune-în-clasa de produse și servicii de filtrare a aerului acoperind patru segmente principale: Confort, Curățenie, Putere și Securitate și Protecție.

Cu 48 de ani de experiență în produse și soluții de filtrare a aerului, Camfil Farr oferă valoare pentru clienții din întreaga lume, contribuind în același timp la ceva esențial pentru toată lumea – aer curat pentru sănătate, bunăstare și performanțăPentru moment, conţinutul acestei pagini nu este disponibil.

MZ Aspiratori

MZ Aspiratori este o companie care produce și comercializează ventilatoare industriale ca:

  • Ventilatoare centrifugale
  • Ventilatoare axiale elicoidale
  • Ventilatoare Roof Top de evacuare

Sectoarele de aplicare pentru ventilatoarele MZ sunt extrem de variate, de obicei, servind ca ventilatoare  de proces în diverse sectoare de producție industriale de prelucrare a lemnului, textile, mașini automate și chiar cu  utilizări in agricultura.

Caracteristicile cu care s-au distins întotdeauna toate produsele MZ Aspiratori, sunt duritatea lor și construcția solidă, de înaltă calitate, și nu in ultimul rand, un design inovator.

De-a lungul deceniului actual MZ Aspiratori au investit masiv în cercetare și dezvoltare, atât prin achiziționarea de noi utilaje capabile de a îmbunătăți produsele în timp ce ajuta la  reducerea costurilor, și, de asemenea, prin proiectarea, construirea și testarea de noi ventilatoare.

Sus