Produse

 • Ventilatoare industriale MZ

  Ventilatoare industriale MZ

  Daca doriti alte produse, dimensiuni, caracteristici tehnice decat cele gasite in paginile noastre va rugam sa ne contactati.

 • Filtre Camfil Farr

  Filtre Camfil Farr

  Daca doriti alte produse, dimensiuni, caracteristici tehnice decat cele gasite in paginile noastre va rugam sa ne contactati.

 • Cabina presurizare tablouri electrice industriale

  Cabina presurizare tablouri electrice industriale

   Garantam filtrarea pana la 0.4 microni, cu o precizie de 90% conf EN779:2012;

  Elimina defectele cauzate de mediul prafos sau coroziv din intreprinderi industriale.

  Un tablou electric dotat cu un astfel de echipament, nu va mai  avea defectiuni cauzate de mediu, deoarece in interiorul acestuia nu va mai intra niciodata praf.

  Tablourile electrice sunt  produse cu o protectie minima si de multe ori ineficienta impotriva prafului. De cele mai multe ori exista doar un filtru grosier, care permite trecerea prafului fin si depunerea lui pe circuitele electronice fine ale tabloului, fie ca sunt calculatoare sau relee contactoare. In timp, asta duce la aparitia de defectiuni si intreruperi ale utilajelor scumpe si vitale ale intreprinderii. Cu cat aceste tabluri electrice lucreaza in medii mai nocive (praf etc),  utilajele ajung la faza necesitatii interventiilor frecvente a echipelor de service. Asta genereaza costuri si intreruperi accidentale costisitoare.

  Astfel, cu cat este montat mai din timp Prodeco Dust (aproape de data achizitiei utilajului) practic aceste probleme sunt eliminate complet. Mediul, nu mai are influenta negativa asupra utilajului.

  Exemple de utilaje protejate de astfel de echipamente:

  -        roboti industriali, utilaje de frezare cu calculator;

  -        Poduri rulante (tablourile se gasesc in partea de  sus unde praful se depune usor , si, unde se poate interveni foarte dificil);

  -        Masini de taiere cu laser;

  -        Mixere industriale etc. 

Sus