DESPRE COMPANIE:

Ecotech

 

Compania Ecotech (www.ecotech.ro)  ofera solutii specializate de proiectare, productie si montaj pentru desprafuire industriala,  filtrare si brichetare.  Domeniile in care compania a realizat proiecte de o inalta calitate si eficienta  in ultimii ani sunt: industria lemnului, cauciucului, prelucrarea metalelor, materiale de constructii, ciment, var, etc. Suntem o companie in plina dezvoltare , reusind sa avem o crestere continua inca de  la infiintare in anul 2001. Furnizăm cele mai eficiente, inovatoare și economice sisteme de exhaustare pentru colectarea, controlul și filtrarea prafului, fumului, aburilor, particulelor etc.

Soluțiile ECOTECH au grijă de sănătatea și protecția dumneavoastră și a angajațiilor. Echipamentele furnizorilor noștrii protejează mediul înconjurător, economisesc energie, garantează o calitate superioară.

Întelegând  că piața soluțiilor pentru aer curat este într-o continuă creștere și dezvoltare, am adăugat companiei Ecotech și compania Ecoair , prima companie din Romania atestată ATEX în domeniul  prafului, și cel mai recent, un magazin online pentru elementele componente www.aeraulica.ro  creând un grup de companii ce acoperă în întregime soluțiile pentru aer curat.  

Abordarea noastră în relațiile cu beneficiarii constă în înțelegerea  problemelor pe care suntem solicitați să le rezolvăm, oferirea unor soluții adecvate și la un report preț/calitate avantajos, execuția lucrărilor la un nivel calitativ corespunzator și reducerea termenelor de execuție. 

 Certificarea sistemului de management al calității reprezintă o dovadă a seriozității și competenței cu care personalul nostru execută lucrările.

 

 OFERTA DE SERVICII COMPLETE:

 Proiectare

·          Proiectare instalatii de exhaustare si desprafuire, ventilatie si conditionare;

·          Producere tubulatura de ventilatie;

·          Consultanta in alegerea echipamentelor de exhaustare;

·          Instalare echipamente si sisteme complete de exhaustare;

Reparatii

·     Reparatii, revizii si intretinere pentru instalatiile noastre atat in perioada de garantie, cat si postgarantie, pe baza de contract;

Evaluăm instalațiile existente și oferim soluții pentru modernizarea și optimizarea funcționării acestora...

·     Evaluare instalatii existente si furnizare de solutii pentru modernizarea si optimizarea functionarii acestora;

 -  Solutii si echipamente pentru detectarea si prevenirea incendiilor;

- Elemente componente (ventilatoare MZ, filtre de aer Camfil, tubulatura Ecotech) prin magazinul online  www.aeraulica.ro

 

DESPRE PARTENERII NOSTRII:

 

Camfil Farr

 

Grupul Camfil Farr este lider mondial în dezvoltarea și producția de filtre de aer și soluții pentru aer curat.
Camfil Farr este,  de asemenea, unul dintre cei mai răspândiți specialiști de filtrare a aerului la nivel mondial, cu 23 unități de producție și centre de cercetare și dezvoltare în patru țări din America, Europa, Asia de Sud-Est și regiunea Asia-Pacific.

 Obiectul principal de activitate al companiei este de a oferi clienților produse și servicii durabile, cele mai bune-în-clasa de produse și servicii de filtrare a aerului acoperind patru segmente principale: Confort, Curățenie, Putere și Securitate și Protecție.

 Cu 48 de ani de experiență în produse și soluții de filtrare a aerului, Camfil Farr oferă valoare pentru clienții din întreaga lume, contribuind în același timp la ceva esențial pentru toată lumea – aer curat pentru sănătate, bunăstare și performanțăPentru moment, conţinutul acestei pagini nu este disponibil.

 

MZ Aspiratori

 

MZ Aspiratori este o companie care produce și comercializează ventilatoare industriale ca:

 ·       Ventilatoare centrifugale

 ·       Ventilatoare axiale elicoidale

 ·       Ventilatoare Roof Top de evacuare

 Sectoarele de aplicare pentru ventilatoarele MZ sunt extrem de variate, de obicei, servind ca ventilatoare  de proces în diverse sectoare de producție industriale de prelucrare a lemnului, textile, mașini automate și chiar cu  utilizări in agricultura.

 Caracteristicile cu care s-au distins întotdeauna toate produsele MZ Aspiratori, sunt duritatea lor și construcția solidă, de înaltă calitate, și nu in ultimul rand, un design inovator.

 De-a lungul deceniului actual MZ Aspiratori au investit masiv în cercetare și dezvoltare, atât prin achiziționarea de noi utilaje capabile de a îmbunătăți produsele în timp ce ajuta la  reducerea costurilor, și, de asemenea, prin proiectarea, construirea și testarea de noi ventilatoare.

Sus