Garanţie produse

Garanţia marfurilor livrate in baza  prezentului Contract, va fi asigurată de vanzator, pe o perioadă de 12 luni.

Vanzatorul garanteaza faptul ca marfurile/echipamentele care fac obiectul prezentului contract sunt in concordanta cu standardele de calitate in vigoare.

Orice material cu defect de fabricatie va fi remediat sau inlocuit in mod gratuit de catre vanzator in acest interval. Defectele datorate operarii eronate, nu sunt garantate de vanzator.

Elementele de uzura normala din care exemplificam fara a ne limita la aceste exemple, urmatoarele: curele, elemente de cauciuc, piese de rotatie, etc. Acestea nu sunt acoperite de garantie in cadrul instalatiei.

In situatia constatarii unor deficiente grave in privinta exploatarii instaltiei, se poate recurge la anularea garantiei daca aceste deficiente nu sunt remediate in cel mai scurt termen.

La constatarea defectiunii de fabricatie ale unor piese componente ale utilajelor, acestea vor fi puse la dispozitia cumparatorului gratuit, dupa returnarea pieselor defecte.

Nu sunt in raspunderea vanzatorului eventualele intarzieri  de productie  ale cumparatorului,  datorate interventiilor, sau  intreruperii temporare a functionarii elementelor instalatiei.

Sus