Politica de confidenţialitate

 

Website-ul www.aeraulica.ro este detinut de catre societatea Euro Ecotech  SR.L..  Ne angajam sa protejam si sa respectam confidentialitatea si datele dumneavoastra cu caracter personal.

Aceasta politica impreuna cu Termenii si Conditiile de utilizare si orice alte documente la care se face referire in aceasta stabileste baza in care orice date cu caracter personal pe care ni le furnizati sau le colectam, vor fi prelucrate de catre noi.

Informatii pe care ni le furnizati dumneavoastra

Ne puteti furniza informatii despre dumneavoastra prin completarea formularului de contact direct de pe site-ul nostru https://www.aeraulica.ro  sau prin corespondenta purtata cu noi prin telefon, prin e-mail sau prin alta modalitate. Acestea includ informatii despre nume , adresa de email si telefon pe care le furnizati atunci cand trimiteti un email direct din formularul de contact sau datele firmei cand se primeste si se prelucreaza o comanda a dvs catre noi.

   Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele,  numarul de telefon, adresa de e-mail  și detaliile privind comenzile transmise catre noi

Informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra

In ceea ce priveste fiecare dintre vizitele dumneavoastra pe site-ul nostru, putem colecta in mod automat urmatoarele informatii:

NU utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru alt scop decat creearea de oferte pentru cererile dvs si in urma unor comenzi, pentru intocmirea unor facturi.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia curierului sau postei.

Datele personale ale clientilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Odata facuta comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enuntati in pagina comanda si cu preturile produselor afisate in cosul de cumparaturi. 

Sus